Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546

Related Posts

Title Image

ingrijiri medicale paliative Bucuresti

ingrijiri medicale paliative Bucuresti

ingrijiri medicale paliative Bucuresti

ingrijiri medicale paliative la domiciliu

Ingrijire medicala paliativa la domiciliul pacientului

Echipa medicala PALIATIV HOPE asigura ingrijiri medicale paliative Bucuresti si in zonele limitrofe. Serviciile medicale paliative furnizate sunt adaptate nevoilor fiecarui pacient in parte.

Serviciile noastre raspund nevoilor pacientilor si respecta in totalitate indicatiile medicului curant, cu care colaboram strans pentru a adapta in permanenta tratamentul administrat, in functie de eventualele modificari in cursul evolutiei situatiei medicale.

Nevoia de servicii medicale paliative este stabilita in urma unei consultatii de evaluare minutioase si o analiza detaliata a dosarului medical aferent pacientului. Acest lucru se poate desfasura direct la domiciliul pacientului.

Ce inseamna ingrijiri paliative la domiciliu?

Totalitate a acţiunilor desti­nate să atenueze simptomele unei boli, fără a o vindeca. Serviciile de ingrijiri medicale paliative la domiciliul pacientului sunt acordate bolnavilor aflaţi în faza terminală a unei boli incurabile si constau în punerea sub oxigen, administrarea de analgezice majore (opiacee), în schimbarea poziţiilor bolnavului, în administrarea de medicamente şi în practicarea unor intervenţii chirurgicale de confort, blocajul chirurgical(secţionarea unuia sau mai multor nervi, al influxului nervos prin care se transmite durerea), sustiterea psihologica împotriva anxietăţii, a depresiei, a fricii, a revoltei sau a regretului legat de apropierea morţii, sau contra ruşinii cauzate de sentimentul de neputinţă sau de gradul de decădere.

Despre PALIATIV HOPE (ingrijire la domiciliu)

Prin mentinerea unor standarde ridicate de calitate in ceea ce priveste pachetul de servicii medicale oferite, prin promptitudinea cu care abordam fiecare client dar si prin seriozitatea demonstrata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre am reusit sa ne facem remarcati pe piata serviciilor de servicii medicale paliative.

Preturile competitive practicate si respectarea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relatii durabile cu pacientii nostri. Increderea acordata atat de ei, cat si de familiilor acestora ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp.

Principii servicii de ingrijiri medicale paliative Bucuresti

Principiile serviciilor de ingrijire paliativa la dumiciliu in Bucuresti si zonele limitrofe sunt următoarele:

  1. îmbunătățeste calitatea vieții si influențează pozitiv evoluția bolii;
  2. asigură controlul durerii si al altor simptome;
  3. consideră pacientul si familia acestuia ca pe o unitate de îngrijire;
  4. afirmă valoarea vieții si consideră moartea ca pe un proces natural;
  5. nu grăbeste si nici nu amână decesul;
  6. integrează aspectele psiho-sociale si spirituale în îngrijirea holistică a pacientului;
  7. asigură satisfacerea nevoilor complexe ale pacientului prin intervenția echipei interdisciplinare

 

Asiguram instruirea de baza a membrilor familiei care doresc si pot sa se implice in ingrijirea pacientului si suntem disponibili pentru a oferi sfaturi competente acestora, ori de cate ori este nevoie. Consideram ca personalul nostru medical, impreuna cu familia pacientului, formeaza o echipa de ingrijire, dedicata starii de bine a bolnavului. Alege cu incredere ingrijiri medicale paliative Bucuresti!

APEL TELEOFNIC
Copyright © 2021 by PALIATIV HOPE. Toate drepturile sunt rezervate
Servicii web by Dianys - realizare site web - creare website & realizare magazin virtual